Adrià Juan explora formats alternatius d'audició i relació amb l'espai a través d'instal·lacions i dispositius. Alhora, realitza composicions i dissenys sonors per espectacles d'arts escèniques. Actualment, la seva investigació se centra en l'estudi del sintetitzador ARP Odyssey i en disposicions no convencionals d'altaveus en l'espai.
Des de 2017, compon i actua en directe juntament amb l'artista sonor Albert Tarrats i amb la coreògrafa i ballarina Raquel Klein, amb qui ha presentat tres peces: Reflex#1 (Caixafòrum, Barcelona, 2022), Wu Wei (Mercat de les Flors, Barcelona 2021) i 1'28 (Teatre Conde Duque, Madrid, 2018).
Juntament amb Txe Roimeser, Santiago Doljanin i Oliver Vinent, forma part dels ensembles Nounom, "·" i Mordrake, amb els quals ha realitzat activacions en espais com Hangar, Convent de Sant Agustí, Fabra i Coats, Niu, La Capella de Sant Roc (Valls), Festival Andròmina (Pallejà), Madamme Claude (Berlín) o Ex-abrupte (Mollà).
A nivell individual, ha presentat les seves composicions en Sonology Discuss (2015, La Haia), Show Lab (2015, La Haia) i In-Sonora amb Omer Eilam (2016, Madrid).
Paral·lelament, treballa com a tècnic de so i il·luminació, un camp en el qual compta amb una àmplia experiència en muntatges i coordinació, col·laborant amb diferents empreses, festivals i espais com l'Antic Teatre (tècnic resident des de 2019), LEM o Oscillate. També ha dissenyat il·luminacions per companyies com Troposfera (Portugal, 2022) o Blanca Tolsà (Barcelona, 2021), i ha creat o barrejat espais sonors per coreògrafs com Núria Guiu, Laia Santanach o Raquel Gualtero. Actualment, està en procés de creació amb la companyia Carla&Noriko, amb estrena prevista a Kunsthalle Bielefeld (Alemanya) al desembre de 2023 i amb Janika, la qual tindrà l'estrena prevista a Tolosa durant el 2024.